
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Blekksprutsalat
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ.
4 porsjoner
Υλικά
-
fersk blekksprut tentakler (2-2.5 cm tykke, se tips)600 g
-
paprikakrydder1 ss
-
olivenolje30 g
-
havsalt to taste½ - ¾ teskje
-
hvitløksfedd knust2
-
laurbærblader, tørkede2
-
vann (ca.), pass på at posene er helt dekket med vann (se tips)1600 g
-
sitronsaft (se tips)30 g
-
gulrøtter delt i avlange biter (5 mm x 50 mm)120 g
-
rødløk delt i to, deretter i skiver (5 mm)100 g
-
grønn paprika delt i avlange biter (5 mm x 50 mm)80 g
-
rød paprika delt i avlange biter (5 mm x 50 mm)80 g
-
"extra virgin" olivenolje30 g
-
hvit eddik15 g
-
persilleblader, ferske5 g
Διατροφή ανά 1 porsjon
Θερμίδες
281 kcal /
1177 kJ
Πρωτεΐνη
25 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
6 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
594 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-vide med knivdeksel
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνScampi med chili og hvitløk
Καμία βαθμολογία
Laks med urter på 50°C
Καμία βαθμολογία
Risbolle med laks
Καμία βαθμολογία
Risskive med røkelaks
Καμία βαθμολογία
Thaisalat med peanøttdressing (vegansk, glutenfri)
30 λεπτ.
Torsk i tomatsaus
Καμία βαθμολογία
Saganaki med reker og feta
35 λεπτ.
Lutefisk
2ωρ. 20 λεπτ.
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Καμία βαθμολογία
Rødspette med eggesmør
55 λεπτ.
Dampet Laks med agurksalat og dillpoteter
45 λεπτ.
Bacalao
50ωρ.