Sous-vide Svinekoteletter med eplesalat

Sous-vide Svinekoteletter med eplesalat

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
3 porsjoner

Υλικά

  • løk delt i biter
    200 g
  • salt til krydring
  • dill, fersk
    20 g
  • persilleblader, ferske
    20 g
  • cider eddik
    40 g
  • grov sennep
    80 g
  • svinekoteletter (ca. 180 g hver), 1.5 cm tykkelse
    3
  • vann (ca.), pass på at posene er helt dekket med vann
    1300 g
  • sitronsaft, ferskpresset (fra en halv sitron)
    30 g
    1 strøken ts askorbinsyre
  • rømme, 10% fett
    40 g
  • svart pepper, nykvernet til krydring
  • sellerirot skrelt
    80 g
  • eple, grønt
    2
  • belgisk endive
    150 g
  • solsikkeolje
    1 ss

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porsjon

Νάτριο 488 mg
Πρωτεΐνη 37 g
Θερμίδες 1857 kJ / 443 kcal
Λιπαρά 19 g
Φυτικές ίνες 6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Υδατάνθρακες 25 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων