
Συσκευές & Αξεσουάρ
Παραδοσιακή μηλόπιτα
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
8 κομμάτια
Υλικά
Ζύμη
-
αλεύρι φαρίνα300 γρ.
-
αλάτι½ κ.γλ.
-
ζάχαρη (προαιρετικό πεδίο)1 κ.σ.
-
βούτυρο, ανάλατο σε θερμοκρασία ψυγείου, σε κομμάτια (½ εκ.)225 γρ.
-
νερό115 γρ.
Γέμιση μήλων
-
ζάχαρη και ακόμα 1-2 κ.σ. για το πασπάλισμα (προαιρετικά)60 γρ.
-
κανέλα, αλεσμένη1 κ.γλ.
-
αλεύρι2 κ.σ.
-
μήλα μεγάλα (π.χ. Golden Delicious, Braeburn), ξεφλουδισμένα, καθαρισμένα, κομμένα στα 46 - 8
-
χυμό λεμονιού1 - 2 κ.γλ.
-
νερό500 γρ.
-
βούτυρο, ανάλατο για το βουτύρωμα
Διατροφή ανά 1 κομμάτι
Θερμίδες
431 kcal /
1803 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
48 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Γλυκό σαν μήλο
11 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΑφράτο κέικ πορτοκάλι
1ωρ.
Παντεσπάνι
1ωρ. 50 λεπτ.
Μάφινς μπανάνας
45 λεπτ.
Μίνι μάφινς με μήλο και κανέλα
30 λεπτ.
Ρολά κανέλας ατμού XXL
50 λεπτ.
Κέικ καρότου
1ωρ. 55 λεπτ.
Μαλακά μπισκότα με λευκή σοκολάτα
25 λεπτ.
Σοκολατίνα νηστίσιμη
1ωρ. 50 λεπτ.
Μάφινς με καρότο και αμύγδαλα
1ωρ. 10 λεπτ.
Κέικ λεμονιού
2ωρ.
Μπισκότα χωρίς γλουτένη με ρυζάλευρο και σοκολάτα
Καμία βαθμολογία
Κέικ μαύρης σοκολάτας στο φλιτζάνι
20 λεπτ.