
Συσκευές & Αξεσουάρ
Παραδοσιακή μηλόπιτα
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
8 κομμάτια
Υλικά
Ζύμη
-
αλεύρι φαρίνα300 γρ.
-
αλάτι½ κ.γλ.
-
ζάχαρη (προαιρετικό πεδίο)1 κ.σ.
-
βούτυρο, ανάλατο σε θερμοκρασία ψυγείου, σε κομμάτια (½ εκ.)225 γρ.
-
νερό115 γρ.
Γέμιση μήλων
-
ζάχαρη και ακόμα 1-2 κ.σ. για το πασπάλισμα (προαιρετικά)60 γρ.
-
κανέλα, αλεσμένη1 κ.γλ.
-
αλεύρι2 κ.σ.
-
μήλα μεγάλα (π.χ. Golden Delicious, Braeburn), ξεφλουδισμένα, καθαρισμένα, κομμένα στα 46 - 8
-
χυμό λεμονιού1 - 2 κ.γλ.
-
νερό500 γρ.
-
βούτυρο, ανάλατο για το βουτύρωμα
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 κομμάτι
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
1803 kJ /
431 kcal
Λιπαρά
24 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Υδατάνθρακες
48 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Γλυκό σαν μήλο
11 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΚέικ με μήλα
50 λεπτ.
Μπράουνις (βέγκαν)
2ωρ. 40 λεπτ.
Κέικ καρότου με καρύδια
1ωρ. 20 λεπτ.
Φανουρόπιτα
50 λεπτ.
Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης
24ωρ.
Πάστα φλώρα
2ωρ. 35 λεπτ.
Πασχαλινό κέικ
1ωρ. 55 λεπτ.
Κέικ σύκου με επικάλυψη από τυρί κρέμα
Καμία βαθμολογία
Βασκικό cheesecake με σοκολάτα και κομπότ κερασιού
Καμία βαθμολογία
Κέικ μελομακάρονο
2ωρ. 20 λεπτ.
Παραδοσιακή πάστα φλώρα
1ωρ. 15 λεπτ.
Κεραστικά με ινδοκάρυδο
Καμία βαθμολογία