
Συσκευές & Αξεσουάρ
Στρούντελ μήλου
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
12 μερίδες
Υλικά
Ζύμη για στρούντελ
-
αλεύρι και λίγο ακόμα για το αλεύρωμα370 γρ.
-
αυγό1
-
ηλιανθέλαιο70 γρ.
-
νερό120 γρ.
-
λευκό ξίδι1 κ.γλ.
-
αλάτι½ κ.γλ.
Γέμιση μήλου
-
φουντούκια100 γρ.
-
βούτυρο, ανάλατο σε κομμάτια130 γρ.
-
αλεσμένη φρυγανιά80 γρ.
-
αλεσμένη κανέλα1 κ.γλ.
-
ζάχαρη100 γρ.
-
σπιτική ζάχαρη βανίλιας1 κ.σ.
-
χυμό λεμονιού20 γρ.
-
ρούμι (προαιρετικό πεδίο)20 γρ.
-
μήλα καθαρισμένα750 γρ.
-
σταφίδες80 γρ.
Συναρμολόγηση του στρούντελ
-
αλεύρι για το αλεύρωμα
-
ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1721 kJ /
411 kcal
Λιπαρά
21 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Υδατάνθρακες
50 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Γλυκό σαν μήλο
11 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΠαραδοσιακή μηλόπιτα
3ωρ. 30 λεπτ.
Κέικ με μήλα
50 λεπτ.
Μπράουνις (βέγκαν)
2ωρ. 40 λεπτ.
Κέικ καρότου με καρύδια
1ωρ. 20 λεπτ.
Φανουρόπιτα
50 λεπτ.
Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης
24ωρ.
Πάστα φλώρα
2ωρ. 35 λεπτ.
Πασχαλινό κέικ
1ωρ. 55 λεπτ.
Κέικ σύκου με επικάλυψη από τυρί κρέμα
Καμία βαθμολογία
Βασκικό cheesecake με σοκολάτα και κομπότ κερασιού
Καμία βαθμολογία
Κέικ μελομακάρονο
2ωρ. 20 λεπτ.
Παραδοσιακή πάστα φλώρα
1ωρ. 15 λεπτ.