Pasta à la ajvar z cukinii i papryki

Pasta à la ajvar z cukinii i papryki

4.7 70 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 słoiki

Υλικά

  • czerwonych papryk bez gniazd nasiennych, przekrojonych na pół (ok. 2400 g)
    12
  • cukinie młode, bez twardych pestek, przekrojone wzdłuż na pół (ok. 1000 g)
    2
  • ząbków czosnku
    8
  • czerwone papryczki chili, świeże bez gniazd nasiennych, pokrojone na kawałki (patrz wskazówka)
    1 - 2
  • oliwy z oliwek
    100 g
  • cukru
    80 g
  • octu jabłkowego
    60 g
  • soli
    3 łyżeczki

Διατροφή ανά 1 słoik

Θερμίδες 558 kcal / 2336.8 kJ
Πρωτεΐνη 11.5 g
Λιπαρά 28.3 g
Υδατάνθρακες 72 g
Φυτικές ίνες 15 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.3 g
Νάτριο 1484.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων