Przecier pomidorowy (passata) z chili i czosnkiem

Przecier pomidorowy (passata) z chili i czosnkiem

4.9 57 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 słoiki

Υλικά

  • czerwone papryczki chili, świeże z gniazdami nasiennymi lub bez, pokrojone na kawałki (patrz wskazówka)
    2 - 4
  • ząbki czosnku
    4
  • pomidorów pokrojonych w ćwiartki, np. San Marzano, Lima, malinowych
    2800 - 3200 g
  • soli
    2 - 4 łyżeczki
  • oleju
    40 g

Διατροφή ανά 1 słoik

Θερμίδες 240.8 kcal / 1008 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 11.5 g
Υδατάνθρακες 32.5 g
Φυτικές ίνες 9.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 1517.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων