Saus Daging Jamur

Saus Daging Jamur

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
5 jar

Υλικά

  • jamur shitake kering direndam hingga lunak
    100 g
  • siung bawang putih
    10
  • bawang merah
    150 g
  • cabai merah segar biji dibuang
    5
  • samcan daging babi, tanpa kulit iris tipis-tipis (0.5 cm)
    1000 g
  • tauco
    80 g
  • kecap ikan
    20 g
  • saus tiram
    30 g
  • kecap hitam
    30 g
  • kecap asin
    20 g
  • gula cokelat
    30 g
  • kaldu jamur bubuk
    20 g
  • minyak goreng
    30 g

Διατροφή ανά 1 jar

Θερμίδες 353 kcal / 1477 kJ
Πρωτεΐνη 41 g
Λιπαρά 50 g
Υδατάνθρακες 40 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 17 g
Νάτριο 2018 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων