
Συσκευές & Αξεσουάρ
Taiwanese Traditional Meat Floss
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
pork tenderloin cut into pieces (approx. 1 in.)11 oz
-
vegetable oil2 tsp
-
soy sauce1 ½ oz
-
sugar1 ½ oz
-
rice wine½ oz
-
water5 ½ oz
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
331.4 kcal /
1386.6 kJ
Πρωτεΐνη
34.1 g
Λιπαρά
10.3 g
Υδατάνθρακες
22.7 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.2 g
Νάτριο
1252.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Then. Now. Always.
16 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhole Wheat Rolls and Flatbreads (Diabetes)
30 λεπτ.
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
Καμία βαθμολογία
Tomato Ketchup
1ωρ. 15 λεπτ.
Plain Yogurt
14ωρ.
Buttercream Frosting
5 λεπτ.
Chocolate Icing (Ganache)
20 λεπτ.
Sugar Glaze
5 λεπτ.
Chicken Stock Paste
45 λεπτ.
Beef Stock Paste
45 λεπτ.
Vegetable Stock Paste
45 λεπτ.
Steamed Rice
25 λεπτ.
Boiled Pasta
20 λεπτ.