
Συσκευές & Αξεσουάρ
焖菜
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
3 人份
Υλικά
-
蒜头20 克
-
油10 克
-
虾仁100 克
-
西兰花 切小朵100 克
-
芦笋 根部刨皮,切段100 克
-
胡萝卜 切粗条100 克
-
蘑菇 去根切厚片80 克
-
盐 (约½茶匙)3 克
-
荷兰豆 去两头蒂80 克
-
胡椒粉1 小撮
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
516.7 mg
Πρωτεΐνη
9.7 g
Θερμίδες
457 kJ /
109.3 kcal
Λιπαρά
4.6 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.7 g
Υδατάνθρακες
9.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

年度热门食谱精选
12 Συνταγές
Κίνα
Κίνα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων牛肉烩饭配溏心蛋
Καμία βαθμολογία
晚餐(剁椒鲈鱼、肉末四季豆、拌空心菜、山药红米饭)
Καμία βαθμολογία
午餐(蒸香菇去皮鸭腿肉、盐水毛豆、清炒苋菜、藜麦大米饭)
Καμία βαθμολογία
晚餐(芦笋蘑菇炒虾仁、蒜泥茄子、枸杞百合莲子粥)
Καμία βαθμολογία
午餐(沙葱猪肉蒸饺、凉拌秋葵)
Καμία βαθμολογία
糟溜鱼片TM7
Καμία βαθμολογία
麻辣串串
Καμία βαθμολογία
白切鸡
Καμία βαθμολογία
油面筋塞肉
Καμία βαθμολογία
麻婆豆腐
Καμία βαθμολογία
白蟹豆腐煲
Καμία βαθμολογία
番茄肥牛豆腐煲
Καμία βαθμολογία