焖菜

焖菜

4.6 24 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
3 人份

Υλικά

  • 蒜头
    20 克
  • 10 克
  • 虾仁
    100 克
  • 西兰花 切小朵
    100 克
  • 芦笋 根部刨皮,切段
    100 克
  • 胡萝卜 切粗条
    100 克
  • 蘑菇 去根切厚片
    80 克
  • (约½茶匙)
    3 克
  • 荷兰豆 去两头蒂
    80 克
  • 胡椒粉
    1 小撮

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 516.7 mg
Πρωτεΐνη 9.7 g
Θερμίδες 457 kJ / 109.3 kcal
Λιπαρά 4.6 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.7 g
Υδατάνθρακες 9.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων