Linsennudeln mit Spinat-Feta-Sauce

Linsennudeln mit Spinat-Feta-Sauce

3.3 39 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 Portionen

Υλικά

Nudelteig
  • rote Linsen, getrocknet
    200 g
  • Ei
    1
  • Wasser
    4 EL
  • Rapsöl
    1 EL
  • Salz (siehe Tipp)
    1 TL
  • Mehl zum Ausrollen
    2 EL
Spinatsauce
  • Zwiebel halbiert
    50 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Spinatblätter, frisch in Stücken (2-3 cm)
    200 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Olivenöl
    20 g
  • Wasser und etwas mehr zum Kochen
    50 g
  • Sahne
    100 g
  • Feta zerkrümelt, und etwas mehr zum Bestreuen
    60 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Muskat
    ¼ TL
  • Pinienkerne
    10 g

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 Portion

Νάτριο 2450 mg
Πρωτεΐνη 37 g
Θερμίδες 3644 kJ / 871 kcal
Λιπαρά 49 g
Φυτικές ίνες 14.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 77 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων