Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)

Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)

4.7 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 25 λεπτ.
3 kavanoz

Υλικά

  • zeytinyağı
    10 g
  • soğan orta boy, dörde bölünmüş
    1
  • havuç orta boy, parçalara bölünmüş (2 cm)
    1
  • kereviz parçalara bölünmüş (2 cm)
    50 g
  • diş sarımsak ikiye bölünmüş
    2
  • dana kemiği (bk. öneriler), ilikli, parçalara bölünmüş, yakl. 3 parmak kalınlığında kesilmiş
    400 - 500 g
    400 - 500 g dana eti, kemikli veya kemiksiz (bk. öneriler), küçük parçalara bölünmüş
  • tuz
    1 - 1 ½ tk
  • tane karabiber
    10 adet
  • yenibahar (προαιρετικό πεδίο) tane
    5
  • defne yaprağı, kurutulmuş (προαιρετικό πεδίο)
    1 - 2
  • su (kemik, et ve sebzeleri kaplaması için), 2 litre seviyesini geçmemeli
    1200 - 1400 g

Διατροφή ανά 3 kavanoz

Θερμίδες 288 kcal / 1207 kJ
Πρωτεΐνη 24 g
Λιπαρά 24 g
Υδατάνθρακες 0 g
Φυτικές ίνες 9 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Νάτριο 3137 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων