
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 25 λεπτ.
3 kavanoz
Υλικά
-
zeytinyağı10 g
-
soğan orta boy, dörde bölünmüş1
-
havuç orta boy, parçalara bölünmüş (2 cm)1
-
kereviz parçalara bölünmüş (2 cm)50 g
-
diş sarımsak ikiye bölünmüş2
-
dana kemiği (bk. öneriler), ilikli, parçalara bölünmüş, yakl. 3 parmak kalınlığında kesilmiş400 - 500 g
-
tuz1 - 1 ½ tk
-
tane karabiber10 adet
-
yenibahar (προαιρετικό πεδίο) tane5
-
defne yaprağı, kurutulmuş (προαιρετικό πεδίο)1 - 2
-
su (kemik, et ve sebzeleri kaplaması için), 2 litre seviyesini geçmemeli1200 - 1400 g
Διατροφή ανά 3 kavanoz
Θερμίδες
288 kcal /
1207 kJ
Πρωτεΐνη
24 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
0 g
Φυτικές ίνες
9 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Νάτριο
3137 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

TM6 MODLARIYLA TEMEL TARİFLER
8 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία

Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνYeşil Sebzeler İçecek Tozu
Καμία βαθμολογία
Baharatlı Kıvrık Havuç Turşuşu
30 λεπτ.
Tereyağı
40 λεπτ.
Beze (Mereng)
2ωρ.
Haşlanmış Bulgur
25 λεπτ.
Haşlanmış Patates
35 λεπτ.
Haşlanmış Karabuğday
25 λεπτ.
Waffle
1ωρ. 30 λεπτ.
Harissa
25 λεπτ.
Badem Labne
Καμία βαθμολογία
Sotelenmiş Ananas
Καμία βαθμολογία
Zencefilli Baharat Karışımı
Καμία βαθμολογία