Συσκευές & Αξεσουάρ
Pudding z czerstwego pieczywa z jabłkami i twarogiem
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 porcji
Υλικά
-
masło do natłuszczenia naczynia do zapiekania
-
3 - 4 czerstwe bułki (ok. 150 g), pokrojone na kawałki
-
500 g jabłek winnych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ósemki
-
4 jajka
-
200 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
450 g mleka
-
100 g cukru
-
4 łyżeczki cukru wanilinowego2 łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
200 g twarogu, chudego podzielonego na kawałki
-
30 g skrobi kukurydzianej30 g skrobi ziemniaczanej
-
cukier puder do oprószenia
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
330.9 mg
Πρωτεΐνη
12.9 g
Θερμίδες
1812.6 kJ /
433.2 kcal
Λιπαρά
20 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.7 g
Υδατάνθρακες
52.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
COMFORT FOOD
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKutia
24ωρ. 50 λεπτ.
Świąteczne trifle piernikowe
2ωρ. 30 λεπτ.
Budyń malinowy
10 λεπτ.
Bajaderki
1ωρ. 15 λεπτ.
Drożdżowe ślimaczki z twarogiem
1ωρ. 20 λεπτ.
Piszinger kakaowy
12ωρ. 30 λεπτ.
Brazylijskie banoffee
1ωρ. 25 λεπτ.
Zakręcone ciasto drożdżowe z jabłkami
1ωρ. 15 λεπτ.
Batony z musli
50 λεπτ.
Wiedeńskie czekoladki
50 λεπτ.
Karmelowe toffi
2ωρ.
Gofry czekoladowe z sosem toffi i bananami
1ωρ.