
Συσκευές & Αξεσουάρ
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ. 40 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Poached Pineapple
-
pineapple (approx. 25 oz)1
-
water to fully submerge bags (not higher than the max fill level), plus extra for water bath
-
lemon juice1 oz
-
ice cubes for water bath
-
sugar to store pineapple2 oz
Pineapple Sherbet
-
fresh pineapple skin and core removed, cut into pieces (1 in.)14 oz
-
coconut cream14 oz
-
sugar4 oz
-
simple syrup (see Tip)7 oz
-
citric acid½ tsp
-
xanthan gum½ tsp
Butter Mochi
-
vegan butter room temperature, plus extra to grease4 oz
-
sugar14 oz
-
coconut cream12 oz
-
coconut milk14 oz
-
plant-based egg substitute e.g. JUST Egg7 oz
-
vanilla extract¾ tsp
-
baking powder1 tsp
-
salt¾ tsp
-
glutinous rice flour (mochi flour)16 oz
Coconut Powder
-
powdered coconut milk3 oz
-
confectioners sugar1 oz
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
796.7 kcal /
3333.2 kJ
Πρωτεΐνη
7.8 g
Λιπαρά
36.9 g
Υδατάνθρακες
111.5 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
28.2 g
Νάτριο
300.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Vanilla Madeleines
1ωρ. 30 λεπτ.
Arroz con leche (Rice Pudding)
3ωρ.
Mango Ice Cream
2ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate Cream Cheese Tart
4ωρ. 30 λεπτ.
Lemon Sorbet
8ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate Hazelnut Fudgesicle
8ωρ. 35 λεπτ.
Chocolate Mousse
3ωρ. 20 λεπτ.
Southern Banana Pudding
4ωρ. 45 λεπτ.
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3ωρ. 30 λεπτ.
Frozen Fruit Sorbet
5 λεπτ.
Nectarine Tart with Frangipane
1ωρ.