
Συσκευές & Αξεσουάρ
牛肉汤(牛肉和牛骨)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 50 λεπτ.
3 罐
Υλικά
-
牛腱,切片,带骨 (约700克)(见要诀)2 块
-
油30 克
-
洋葱 ,带皮,一切二120 克
-
胡萝卜 ,切薄片(每片1厘米)100 克
-
芹菜根 ,切小块(每块2厘米)50 克
-
蒜头 ,带皮2 颗
-
盐1 - 1 ½ 茶匙
-
黑胡椒粒10 颗
-
多香果5 个
-
香叶1 - 2 片
-
水1200 - 1400 克
Διατροφή ανά 1 罐
Θερμίδες
96 kcal /
402.3 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
0 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Νάτριο
1046 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

爱上TM6的烹饪模式
23 Συνταγές
Κίνα
Κίνα