牛肉汤(牛肉和牛骨)

牛肉汤(牛肉和牛骨)

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 50 λεπτ.
3 罐

Υλικά

  • 牛腱,切片,带骨 (约700克)(见要诀)
    2 块
    300 - 400 克 牛肉, (如牛肉块)(见要诀)
  • 30 克
  • 洋葱 ,带皮,一切二
    120 克
  • 胡萝卜 ,切薄片(每片1厘米)
    100 克
  • 芹菜根 ,切小块(每块2厘米)
    50 克
  • 蒜头 ,带皮
    2 颗
  • 1 - 1 ½ 茶匙
  • 黑胡椒粒
    10 颗
  • 多香果
    5 个
  • 香叶
    1 - 2 片
  • 1200 - 1400 克

Διατροφή ανά 1 罐

Θερμίδες 96 kcal / 402.3 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 8 g
Υδατάνθρακες 0 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.3 g
Νάτριο 1046 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων