
Συσκευές & Αξεσουάρ
Asparagus and saffron risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)30 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (2 cm)3 bunches
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water700 g
-
sea salt1 tsp
-
saffron soaked in 2 tbsp hot water½ - 1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 ½ tsp
-
salted butter1 tbsp
-
Parmesan cheese to serve (optional)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
427.9 kcal /
1790.4 kJ
Πρωτεΐνη
9.1 g
Λιπαρά
10.9 g
Υδατάνθρακες
71.2 g
Φυτικές ίνες
5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.1 g
Νάτριο
505.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Smart cooking made easy with TM6 modes
29 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων"Marry me" chicken pasta
30 λεπτ.
Mushroom risotto (TM6)
30 λεπτ.
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 λεπτ.
Pumpkin risotto with bacon
40 λεπτ.
Spaghetti carbonara
35 λεπτ.
Creamy tomato and salami fettuccine
30 λεπτ.
Apricot chicken risotto
30 λεπτ.
Sushi Rice
1ωρ. 5 λεπτ.
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 λεπτ.
Lasagne bolognese
2ωρ. 30 λεπτ.
All-in-one chicken congee
35 λεπτ.
Mushroom and bacon pasta
30 λεπτ.