
Συσκευές & Αξεσουάρ
Asparagus and saffron risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)30 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (2 cm)3 bunches
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water700 g
-
sea salt1 tsp
-
saffron soaked in 2 tbsp hot water½ - 1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 ½ tsp
-
salted butter1 tbsp
-
Parmesan cheese to serve (optional)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
427.9 kcal /
1790.4 kJ
Πρωτεΐνη
9.1 g
Λιπαρά
10.9 g
Υδατάνθρακες
71.2 g
Φυτικές ίνες
5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.1 g
Νάτριο
505.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Smart cooking made easy with TM6 modes
29 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy vegetable rice
25min
Creamy chicken and broccoli pasta
30min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Pad Thai
Nenhuma avaliação
Chicken Caprese pasta salad
25min
Salmon and mushroom rice
40min
Creamy pistachio pasta
40min
Tagliatelle with pumpkin
45min
Tomato and mushroom spaghetti
30min
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40min
Soba noodles
1h