
Συσκευές & Αξεσουάρ
Asparagus and saffron risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)30 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (2 cm)3 bunches
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water700 g
-
sea salt1 tsp
-
saffron soaked in 2 tbsp hot water½ - 1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 ½ tsp
-
salted butter1 tbsp
-
Parmesan cheese to serve (optional)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
505.9 mg
Πρωτεΐνη
9.1 g
Θερμίδες
1790.4 kJ /
427.9 kcal
Λιπαρά
10.9 g
Φυτικές ίνες
5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.1 g
Υδατάνθρακες
71.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Smart cooking made easy with TM6 modes
29 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLeek, chilli and chorizo sauce
40 min
Salmon rice bowl (gut health)
45 min
Ricotta gnocchi
2 godz.
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 godz. 30 min
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
Baked rice croquettes
1 godz. 30 min
Super green pasta (Darren Robertson)
30 min
Pilau rice using rice mode
40 min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 min
Brie, speck and walnut risotto
25 min