
Συσκευές & Αξεσουάρ
Frambuaz Soslu Kaju Panna Cotta (vegan)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
6 porsiyon
Υλικά
Kaju panna cotta
-
şeker100 g
-
vanilya çubuğu sadece içindeki tanecikleri, ( bk. öneriler)1
-
kaju fıstığı, çiğ200 g
-
toz agar agar2 ½ tk
-
ayçiçek yağı1 yk
-
su500 g
Frambuaz sosu
-
şeker30 g
-
dondurulmuş frambuaz çözülmüş, suyuyla birlikte200 g
-
limon suyu20 g
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
333 kcal /
1399 kJ
Πρωτεΐνη
7.2 g
Λιπαρά
19.6 g
Υδατάνθρακες
31.7 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.1 g
Νάτριο
11.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vegan Tarifler
20 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDalgona Kahvesi (Yoğunlaştırılmış Şekerli Sütlü)
10 λεπτ.
Hindistan Cevizi Sütlü Kakaolu Puding
15 λεπτ.
Şeftali Kompostosu
3ωρ. 30 λεπτ.
Çikolatalı Devil's Kek
5ωρ.
Çikolatalı ve Kahveli Dondurma
4ωρ. 15 λεπτ.
Kakaolu Chia Puding
8ωρ. 10 λεπτ.
Çikolatalı Akışkan Kek, Frambuazlı Pratik Dondurma
20 λεπτ.
Böğürtlenli Dondurma
5 λεπτ.
Fındık Ezmeli Çikolatalı Cheesecake
5ωρ.
Baharatlı ve Meyveli Şerbetli Panna Cotta
7ωρ.
İncir Uyutması
3ωρ. 30 λεπτ.
Karamel Soslu Hurmalı Kek
1ωρ.