
Συσκευές & Αξεσουάρ
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ. 55 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Rosemary Ice Cream
-
oat milk28 oz
-
rosemary3 sprigs
-
sugar2 oz
-
simple syrup (see Tip)7 oz
-
xanthan gum½ tsp
Apple Mousse
-
water15 oz
-
Granny Smith apples (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges36 oz
-
sugar divided7 ½ oz
-
agar-agar1 tsp
-
non-stick cooking spray
-
aquafaba (chickpea liquid, canned)11 oz
-
vegan whipping cream e.g. Silk®2 tsp
-
cream of tartar¼ tsp
-
xanthan gum½ tsp
Toasted Oat Crumble
-
fresh rosemary, leaves only chopped1 tsp
-
brown sugar5 oz
-
rolled oats2 ½ oz
-
all-purpose flour5 ½ oz
-
salt1 tsp
-
vegan butter in pieces5 ½ oz
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
441.6 kcal /
1847.8 kJ
Πρωτεΐνη
4.4 g
Λιπαρά
11.6 g
Υδατάνθρακες
82.5 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.2 g
Νάτριο
347.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Vanilla Madeleines
1ωρ. 30 λεπτ.
Arroz con leche (Rice Pudding)
3ωρ.
Mango Ice Cream
2ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate Cream Cheese Tart
4ωρ. 30 λεπτ.
Lemon Sorbet
8ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate Hazelnut Fudgesicle
8ωρ. 35 λεπτ.
Chocolate Mousse
3ωρ. 20 λεπτ.
Southern Banana Pudding
4ωρ. 45 λεπτ.
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3ωρ. 30 λεπτ.
Frozen Fruit Sorbet
5 λεπτ.
Nectarine Tart with Frangipane
1ωρ.