Gluten-free Scones with Berry Chia Jam

Gluten-free Scones with Berry Chia Jam

4.3 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
10 pieces

Υλικά

Berry Chia Jam
  • frozen mixed berries
    400 g
  • agave syrup to taste
    30 - 50 g
  • chia seeds
    3 Tbsp
Gluten-free Scones
  • gluten-free plain white flour plus extra for dusting
    350 g
  • gluten-free baking powder
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    1 pinch
  • unsalted butter cold, diced
    125 g
  • caster sugar
    80 g
  • buttermilk
    180 g
  • dried fruit (προαιρετικό πεδίο)
    100 g
  • milk for brushing
    2 Tbsp
  • Demerara sugar (προαιρετικό πεδίο) for sprinkling
    2 Tbsp
  • clotted cream for serving
    350 g

Διατροφή ανά 1 piece

Θερμίδες 391.8 kcal / 1639.1 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 22 g
Υδατάνθρακες 47.2 g
Φυτικές ίνες 5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.3 g
Νάτριο 195.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων