
Συσκευές & Αξεσουάρ
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
12 pieces
Υλικά
Carrot Muffins
-
almonds110 g
-
sugar80 g
-
carrots cut into pieces (2 cm)200 g
-
spelt flour200 g
-
almond milk190 g
-
vegetable oil100 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
vanilla pod seeds only (see tip)½
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
Icing
-
sugar110 g
-
vegan butter diced35 g
-
vegan cream cheese90 g
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
289.1 kcal /
1209.7 kJ
Πρωτεΐνη
5.1 g
Λιπαρά
16.9 g
Υδατάνθρακες
32.2 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.5 g
Νάτριο
218.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Free From
76 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCoffee and Walnut Cake
1h 10min
Cheesecake (baked)
7h 20min
Raspberry Peach Crumb Cake
2h
Cardamom And Lime Syrup Cake
1h 35min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25h 20min
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6h 20min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30min
Blueberry Cheesecake
5h
Chocolate Chip Cake
1h 30min
Cake Pops
2h