Συσκευές & Αξεσουάρ
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 porties
Υλικά
-
water500 g
-
aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)1000 g
-
olie4 el
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
teentjes knoflook licht geplet5 - 6
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
67 mg
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
919 kJ /
219 kcal
Λιπαρά
9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
30 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Feesttafel
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Pas d’évaluation
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Pas d’évaluation
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Pas d’évaluation
Aziatische komkommersalade
Pas d’évaluation
Gestoomde Chinese groenten
30min
Geroosterde aubergines
Pas d’évaluation
Mediterrane paprika's
Pas d’évaluation
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Tostadas met kip
40min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1h 45min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Pas d’évaluation