
Συσκευές & Αξεσουάρ
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 porties
Υλικά
-
water500 g
-
aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)1000 g
-
olie4 el
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
teentjes knoflook licht geplet5 - 6
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
67 mg
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
919 kJ /
219 kcal
Λιπαρά
9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
30 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Feesttafel
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoergebakken Groenten
Καμία βαθμολογία
Rode kool met appel
1ωρ. 10 λεπτ.
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Καμία βαθμολογία
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Καμία βαθμολογία
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 λεπτ.
Gestoomde Chinese groenten
30 λεπτ.
Geroosterde aubergines
Καμία βαθμολογία
Mediterrane paprika's
Καμία βαθμολογία
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 λεπτ.
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 λεπτ.
Gestoomde aardappelkroon
50 λεπτ.
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Καμία βαθμολογία