
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ. 50 λεπτ.
20 portions
Υλικά
Pizza Dough
-
water255 g
-
dried instant yeast1 ⅛ tsp
-
"00" pasta flour (type 00)410 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
sea salt1 tsp
Cashew Mozzarella
-
cashews355 g
-
water plus extra to soak425 g
-
ice cold water for water bath
-
nutritional yeast1 tsp
-
salt1 tsp
-
citric acid½ tsp
-
polenta to sprinkle
-
pizza sauce of choice
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
192.9 kcal /
807 kJ
Πρωτεΐνη
6.5 g
Λιπαρά
15.3 g
Υδατάνθρακες
10.6 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.7 g
Νάτριο
280.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
13 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegan 'pulled pork'
20 λεπτ.
Citrus salt
35 λεπτ.
Gluten free loaves
2ωρ. 15 λεπτ.
Boiled pasta
20 λεπτ.
Gluten free lentil wraps
3ωρ. 40 λεπτ.
Spicy Cajun rub
5 λεπτ.
Chilli oil
25 λεπτ.
Brown sugar spice rub
5 λεπτ.
Porcini mushroom salt
5 λεπτ.
Rosemary salt
24ωρ. 5 λεπτ.
Browned chicken mince
20 λεπτ.
Browned lamb mince
20 λεπτ.