Croquembouche con crema all'arancio e cioccolato

4.9 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ.
16 porzioni

Υλικά

Pasta choux
  • di acqua
    300 g
  • di burro a pezzi
    160 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di zucchero
    20 g
  • di farina tipo 00
    240 g
  • di uova (circa 6 uova medie)
    350 g
Crema pasticcera all'arancia
  • di zucchero
    140 g
  • di zeste di arancio (circa 2 arance)
    6 - 8 pezzi
  • di latte intero
    1000 g
  • di amido di mais (maizena)
    100 g
  • uova
    4
  • tuorli d'uovo
    4
  • di estratto di vaniglia naturale
    2 cucchiaini
Cioccolato fondente
  • di cioccolato fondente a pezzi
    500 g
Terminare la preparazione
  • di zucchero a velo
    50 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 1810.4 kcal / 7574.8 kJ
Πρωτεΐνη 127 g
Λιπαρά 115.1 g
Υδατάνθρακες 56.9 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 43.9 g
Νάτριο 1461.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων