
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
8 porties
Υλικά
-
gemengde verse kruiden (rozemarijn, salie, laurier)10 g
-
teentje knoflook1
-
zout1 ½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¾ tl
-
runderlende (in één stuk)900 - 1000 g
-
water600 g
-
mozzarella in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
tomaten zaadjes verwijderd, in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
verse basilicumbladeren in dunne plakjes (± 2 mm)20 g
-
extra vergine olijfolie4 el
-
verse bieslook en iets meer om af te werken20 g
-
vers gemalen peper¼ tl
-
zeezoutvlokken½ tl
-
water
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)5 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
419.7 kcal /
1756.2 kJ
Πρωτεΐνη
29.8 g
Λιπαρά
31.5 g
Υδατάνθρακες
3.3 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.6 g
Νάτριο
1067.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Feestelijk Buffet
12 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChoronsaus
20 λεπτ.
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Καμία βαθμολογία
Gyoza met kip en knoflook
45 λεπτ.
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Καμία βαθμολογία
Rijst met kip en champignons
30 λεπτ.
Kip in Tomaten-Uiensaus
Καμία βαθμολογία
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Καμία βαθμολογία
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1ωρ. 20 λεπτ.
Krokant gebraad met moutbiersaus
Καμία βαθμολογία
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Καμία βαθμολογία
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Καμία βαθμολογία
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
Καμία βαθμολογία