
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
8 porties
Υλικά
-
gemengde verse kruiden (rozemarijn, salie, laurier)10 g
-
teentje knoflook1
-
zout1 ½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¾ tl
-
runderlende (in één stuk)900 - 1000 g
-
water600 g
-
mozzarella in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
tomaten zaadjes verwijderd, in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
verse basilicumbladeren in dunne plakjes (± 2 mm)20 g
-
extra vergine olijfolie4 el
-
verse bieslook en iets meer om af te werken20 g
-
vers gemalen peper¼ tl
-
zeezoutvlokken½ tl
-
water
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)5 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
1067.3 mg
Πρωτεΐνη
29.8 g
Θερμίδες
1756.2 kJ /
419.7 kcal
Λιπαρά
31.5 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.6 g
Υδατάνθρακες
3.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Feestelijk Buffet
12 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTajine van lam met abrikozen en honing
1ωρ. 30 λεπτ.
Griekse varkensstoofpot
45 λεπτ.
Kip met amandelen
25 λεπτ.
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Καμία βαθμολογία
Gehaktbrood
1ωρ. 20 λεπτ.
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
Καμία βαθμολογία
Aromatische kipcurry
1ωρ.
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2ωρ. 10 λεπτ.
Risotto bolognese
45 λεπτ.
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Καμία βαθμολογία
Spareribs met glazuur van appel en honing
Καμία βαθμολογία
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Καμία βαθμολογία