Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling

Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling

4.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
8 porties

Υλικά

  • gemengde verse kruiden (rozemarijn, salie, laurier)
    10 g
  • teentje knoflook
    1
  • zout
    1 ½ tl
  • vers gemalen zwarte peper
    ¾ tl
  • runderlende (in één stuk)
    900 - 1000 g
  • water
    600 g
  • mozzarella in kleine blokjes (± 5 mm)
    200 g
  • tomaten zaadjes verwijderd, in kleine blokjes (± 5 mm)
    200 g
  • verse basilicumbladeren in dunne plakjes (± 2 mm)
    20 g
  • extra vergine olijfolie
    4 el
  • verse bieslook en iets meer om af te werken
    20 g
  • vers gemalen peper
    ¼ tl
  • zeezoutvlokken
    ½ tl
  • water
  • boter
    20 g
  • maïzena (zetmeel)
    5 g

Διατροφή ανά 1 portie

Θερμίδες 419.7 kcal / 1756.2 kJ
Πρωτεΐνη 29.8 g
Λιπαρά 31.5 g
Υδατάνθρακες 3.3 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.6 g
Νάτριο 1067.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων