Geroosterde porchetta met peren en uien

Geroosterde porchetta met peren en uien

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 12ωρ.
16 porties

Υλικά

  • olijfolie
    10 g
  • verse peterselie enkel de bladeren
    5 g
  • verse bieslook grof gehakt
    5 g
  • verse salie enkel de bladeren
    5 g
  • verse tijm enkel de bladeren
    5 g
  • verse rozemarijn enkel de naalden
    5 g
  • mosterd
    1 el
  • teentjes knoflook
    3
  • gedroogd venkelzaad
    1 tl
  • peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden
    100 g
  • rode uien in vieren gesneden
    200 g
  • varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd in vlinder geopend
    2000 g
  • zeezout
    2 tl
  • gemalen zwarte peper
    2 ½ tl
  • venkelknollen in vieren gesneden
    2
  • peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden
    400 g

Διατροφή ανά 1 portie

Θερμίδες 708.4 kcal / 2963.8 kJ
Πρωτεΐνη 12.9 g
Λιπαρά 67.3 g
Υδατάνθρακες 13.4 g
Φυτικές ίνες 3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 24.4 g
Νάτριο 303.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων