Délice au chocolat

Délice au chocolat

3.4 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 portions

Υλικά

La génoise
  • de beurre doux coupé en morceaux et un peu pour le moule
    100 g
  • de cacao en poudre et un peu pour le moule
    30 g
  • de sucre en poudre
    150 g
  • de farine de blé
    40 g
  • de farine d'amande
    80 g
  • de levure chimique
    2 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de café instantané dissous dans 1 c. à soupe d'eau ambiante
    1 c. à soupe
  • de blancs d'œufs
    210 g
La ganache au chocolat blanc
  • de chocolat blanc
    180 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    120 g
  • de beurre doux
    50 g
La ganache au chocolat noir
  • de chocolat noir
    180 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    120 g
  • de beurre doux
    50 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 711.5 kcal / 2977 kJ
Πρωτεΐνη 10.3 g
Λιπαρά 53.8 g
Υδατάνθρακες 51.7 g
Φυτικές ίνες 5.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 30.3 g
Νάτριο 394.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων