Scallops dengan Parsnip Pure dan Remah Pancetta

Scallops dengan Parsnip Pure dan Remah Pancetta

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porsi

Υλικά

  • roti yang sudah lama, potong kecil-kecil
    30 g
  • thyme segar daun saja
    4 tangkai
  • parsnip kupas, potong kecil-kecil (3 cm)
    150 g
  • air
    150 g
  • garam laut tambahkan untuk membumbui
    ½ sdt
  • lada hitam bubuk tambahkan untuk membumbui
    ¼ sdt
  • daging pancetta potong dadu kecil
    50 g
  • mentega tawar suhu ruang
    20 g
  • kerang scallop segar, dibersihkan
    8
  • minyak sayur
    2 sdm
  • perasan sari lemon segar untuk penyajian
  • daun thyme segar cincang, untuk hiasan

Διατροφή ανά 1 porsi

Θερμίδες 234 kcal / 978.9 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 16.7 g
Υδατάνθρακες 12.5 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.9 g
Νάτριο 558 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων