Kjøttkaker i brun saus

Kjøttkaker i brun saus

4.0 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
16 stykker

Υλικά

Kjøttfarse
  • løk delt i to
    ½
  • hvitløksfedd
    1
  • kjøttdeig av storfe
    400 g
  • salt (ca.10 g)
    1 ss
  • fløte
    135 g
  • melk
    135 g
  • muskatnøtt, malt
    ½ ts
  • kajennepepper
    ⅖ ts
  • nøytral olje til smøring
Saus
  • vann
    500 g
  • maisstivelse
    20 g
  • oksebuljong terning (til 0,5 l)
    1
    2 ss kjøttfond, hjemmelaget
  • smør
    20 g
  • muskatnøtt, malt
    ½ ts
  • sukkerkulør
    4 - 5 dråper
  • salt
  • pepper, malt

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 16 stykker

Νάτριο 5221.6 mg
Πρωτεΐνη 89.4 g
Θερμίδες 7577.1 kJ / 1811 kcal
Λιπαρά 124.8 g
Φυτικές ίνες 2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 56.9 g
Υδατάνθρακες 77.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων