
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free Sponge Cake
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
10 slices
Υλικά
-
oil for greasing
-
millet (see tip)100 g
-
white short grain rice (see tip)150 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
medium eggs5
-
caster sugar200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
78.3 mg
Πρωτεΐνη
5.7 g
Θερμίδες
882.4 kJ /
210.9 kcal
Λιπαρά
3.3 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
39.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Free From
76 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButtercream Icing
10 λεπτ.
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
50 λεπτ.
Boiled Long Pasta
20 λεπτ.
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3ωρ. 40 λεπτ.
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
45 λεπτ.
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50 λεπτ.
Quick Flatbreads
20 λεπτ.
Marzipan
10 λεπτ.
Thai Red Curry Paste
Καμία βαθμολογία
Grenadine
45 λεπτ.
Soy Dressing
5 λεπτ.
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 λεπτ.