Gluten-free Sponge Cake

Gluten-free Sponge Cake

4.3 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
10 slices

Υλικά

  • oil for greasing
  • millet (see tip)
    100 g
  • white short grain rice (see tip)
    150 g
  • gluten-free baking powder
    1 tsp
  • medium eggs
    5
  • caster sugar
    200 g

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 slice

Νάτριο 78.3 mg
Πρωτεΐνη 5.7 g
Θερμίδες 882.4 kJ / 210.9 kcal
Λιπαρά 3.3 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 39.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων