
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free Sacher Torte
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
10 slices
Υλικά
Apricots
-
dried apricots, pitted150 g
-
water, hot150 g
Sponge Cake
-
medium eggs separated6
-
rolled oats (see tip)40 g
-
dairy-free milk of choice240 g
-
sugar180 g
-
ground almonds120 g
-
unsweetened cocoa powder100 g
-
olive oil100 g
-
cider vinegar5 g
-
fine sea salt½ tsp
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
Apricot Filling
-
sugar50 g
Chocolate Frosting
-
vegan dark chocolate small pieces or callets150 g
-
coconut oil30 g
-
tinned coconut milk40 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
365.4 mg
Πρωτεΐνη
11.6 g
Θερμίδες
2111.3 kJ /
504.6 kcal
Λιπαρά
31 g
Φυτικές ίνες
8.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.5 g
Υδατάνθρακες
53 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalted Caramel Shortbread
3ωρ.
Orange Drizzle Vegetable Cake (gluten and dairy free)
4ωρ.
Macadamia Chocolate Cookies
45 λεπτ.
Plum and Almond Traybake
1ωρ. 5 λεπτ.
Raspberry, Lemon and White Chocolate Traybake
1ωρ. 10 λεπτ.
Cake Pops
2ωρ.
Lemon meringue tart
2ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate Orange Pinwheel Biscuits
3ωρ. 45 λεπτ.
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6ωρ. 30 λεπτ.
Diggers
1ωρ. 5 λεπτ.
Carrot Cake Cookies
35 λεπτ.
Sesame Biscuits
1ωρ. 15 λεπτ.