Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free Sacher Torte
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
10 slices
Υλικά
Apricots
-
dried apricots, pitted150 g
-
water, hot150 g
Sponge Cake
-
medium eggs separated6
-
rolled oats (see tip)40 g
-
dairy-free milk of choice240 g
-
sugar180 g
-
ground almonds120 g
-
unsweetened cocoa powder100 g
-
olive oil100 g
-
cider vinegar5 g
-
fine sea salt½ tsp
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
Apricot Filling
-
sugar50 g
Chocolate Frosting
-
vegan dark chocolate small pieces or callets150 g
-
coconut oil30 g
-
tinned coconut milk40 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
365.4 mg
Πρωτεΐνη
11.6 g
Θερμίδες
2111.3 kJ /
504.6 kcal
Λιπαρά
31 g
Φυτικές ίνες
8.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.5 g
Υδατάνθρακες
53 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheesecake (baked)
7hod. 20min.
Chocolate Digestives
1hod. 10min.
Cake Pops
2hod.
Chocolate and Raspberry Tarts
2hod. 50min.
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3hod. 40min.
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2hod.
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3hod. 50min.
Mini Apple and Cinnamon Muffins
30min.
Anzac Biscuits
30min.
Oaty Cookies with Wholemeal Flour and Honey
45min.
Chocolate Bourbons
45min.
Apple Parkin
1hod. 40min.