
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free Sacher Torte
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
10 slices
Υλικά
Apricots
-
dried apricots, pitted150 g
-
water, hot150 g
Sponge Cake
-
medium eggs separated6
-
rolled oats (see tip)40 g
-
dairy-free milk of choice240 g
-
sugar180 g
-
ground almonds120 g
-
unsweetened cocoa powder100 g
-
olive oil100 g
-
cider vinegar5 g
-
fine sea salt½ tsp
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
Apricot Filling
-
sugar50 g
Chocolate Frosting
-
vegan dark chocolate small pieces or callets150 g
-
coconut oil30 g
-
tinned coconut milk40 g
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
504.6 kcal /
2111.3 kJ
Πρωτεΐνη
11.6 g
Λιπαρά
31 g
Υδατάνθρακες
53 g
Φυτικές ίνες
8.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.5 g
Νάτριο
365.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Free From
76 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSour Cherry and Coconut Cookies
35 λεπτ.
Anzac Biscuits
30 λεπτ.
Chocolate Bourbons
45 λεπτ.
Apple Parkin
1ωρ. 40 λεπτ.
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1ωρ. 30 λεπτ.
Meringue Topped Mince Pies
55 λεπτ.
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
Καμία βαθμολογία
Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache
Καμία βαθμολογία
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Καμία βαθμολογία
Little Mug Gingerbread Houses
Καμία βαθμολογία
Green Ombre Naked Cake
Καμία βαθμολογία
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Καμία βαθμολογία