Peperoni imbottiti alla napoletana

Peperoni imbottiti alla napoletana

4.6 24 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di pane a dadini
    120 g
  • peperoni rossi
    3
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    3 - 4 rametti
  • di acciughe sotto sale dissalate
    30 g
  • di olive di Gaeta
    30 g
  • di capperi sotto sale dissalati
    10 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di origano secco
    2 pizzichi
  • di sale
    1 - 2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 187.3 kcal / 783.7 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 16.9 g
Φυτικές ίνες 1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Νάτριο 354.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων