Gravlax et relish à la rhubarbe

Gravlax et relish à la rhubarbe

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 48ωρ. 20 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Gravlax
  • d'aneth frais (± 20 g), haché
    1 bouquet
  • de grains de poivre noir
    ½ c. à soupe
  • de sucre brut
    2 c. à soupe
  • de sel
    2 c. à soupe
  • de filet de saumon, frais, sans peau (qualité sushi), à commander chez le poissonnier
    400 g
  • citron bio, en tranches
    1
Relish à la rhubarbe
  • de mélisse officinale fraîche (± 10 g), effeuillée
    ½ bouquet
  • de rhubarbe pelée, en tronçons (2 cm)
    150 g
  • d'huile végétale
    1 c. à soupe
  • d'eau
    2 c. à soupe
  • de vinaigre de cidre
    1 c. à soupe
  • de moutarde à gros grains
    1 c. à soupe
  • de miel liquide
    30 g
  • de sel
    ¼ c. à café

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 189 kcal / 791 kJ
Πρωτεΐνη 13.2 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων