
Συσκευές & Αξεσουάρ
Paashaas macarons
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 48ωρ.
40 stuks
Υλικά
Melkchocolade ganache (2 dagen van tevoren)
-
room, 35% vet120 g
-
honing20 g
-
melkchocolade in stukken140 g
Macarons (de dag ervoor)
-
poedersuiker zelfgemaakt150 g
-
amandelpoeder150 g
-
rode voedingskleurstof (in poeder)1 punt van een mes
-
eiwitten (120 g)4
-
water50 g
-
suiker150 g
Afwerking (dezelfde dag)
-
pure chocolade in stukken80 g
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 stuk
Πρωτεΐνη
1.6 g
Θερμίδες
408.7 kJ /
97.8 kcal
Λιπαρά
4.8 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Υδατάνθρακες
11.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Paasmenu
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAmandelcake
50 λεπτ.
Zweedse worteltaart
2ωρ.
Yoghurtcake
1ωρ. 40 λεπτ.
Muffins met chocoladechips
1ωρ.
Sinaasappelcake
1ωρ.
Appel en citroen krans
50 λεπτ.
Chocoladecake
40 λεπτ.
Chocolade-Fudgecake
Καμία βαθμολογία
Boterkoekjes
50 λεπτ.
Shortbread karamel gezouten boter
2ωρ. 25 λεπτ.
Gebakken kaastaart
3ωρ. 10 λεπτ.
Ontbijt gebak
40 λεπτ.