
Συσκευές & Αξεσουάρ
Amandelbretzels
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 stuks
Υλικά
Vulling
-
suiker100 g
-
gepelde amandelen100 g
-
water30 g
-
citroen liefst biologische, geraspte schil½
-
citroensap1 el
Bretzels
-
bladerdeeg (± 25×42 cm)1
-
ei losgeklopt1
-
gehakte amandelen3 el
-
citroensap2 - 3 tl
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 stuk
Πρωτεΐνη
6.9 g
Θερμίδες
1264 kJ /
303 kcal
Λιπαρά
18 g
Υδατάνθρακες
26 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Paasmenu
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAmandelcake
50 Min
Zweedse worteltaart
2 Std.
Yoghurtcake
1 Std. 40 Min
Muffins met chocoladechips
1 Std.
Sinaasappelcake
1 Std.
Appel en citroen krans
50 Min
Chocoladecake
40 Min
Chocolade-Fudgecake
Keine Bewertungen
Boterkoekjes
50 Min
Shortbread karamel gezouten boter
2 Std. 25 Min
Gebakken kaastaart
3 Std. 10 Min
Ontbijt gebak
40 Min