Roti Lapis Keju Jamur

Roti Lapis Keju Jamur

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
8 porsi

Υλικά

  • gandum bulgur
    110 g
  • air
    400 g
  • ragi kering
    2 ¼ sdt
  • minyak zaitun ekstra virgin
    30 g
  • tepung roti tambah
    480 g
  • garam dibagi
    2 ¼ sdt
  • keju Gruyère potong kecil-kecil
    225 g
  • keju Cheddar potong kecil-kecil
    110 g
  • mozzarella potong kecil-kecil
    110 g
  • bawang merah dipotong bagi dua
    200 g
  • siung bawang putih
    2
  • daun peterseli segar
    2 tangkai
  • minyak zaitun ekstra virgin
    30 g
    30 g mentega tawar, potong kecil-kecil
  • gula
    1 sdt
  • cuka balsamik (προαιρετικό πεδίο)
    15 g
    15 g sari cuka apel
  • jamur (mis. chanterelles, boletes, jamur tiram), diiris
    450 g
    450 g jamur kancing segar, diiris
  • mentega tawar untuk menggoreng
    2 - 4 sdm

Διατροφή ανά 1 porsi

Θερμίδες 608.5 kcal / 2545.7 kJ
Πρωτεΐνη 26.9 g
Λιπαρά 28.6 g
Υδατάνθρακες 62.3 g
Φυτικές ίνες 4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 13 g
Νάτριο 1049.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων