
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gotowanie na parze rabarbaru (300-450 g)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
300 g
Υλικά
-
500 g wody
-
300 - 450 g rabarbaru bez łyka, pokrojonego na 1,5-2 cm kawałki
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 100 g
Νάτριο
2 mg
Πρωτεΐνη
1 g
Θερμίδες
82 kJ /
20 kcal
Λιπαρά
0 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

GOTOWANIE NA PARZE II
20 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSos ranczerski
2h 15min
Pszenny chleb na maślance (z naczynia kamionkowego)
4h 35min
Kawa cynamonowo-waniliowa
50min
Kremowy sos grzybowy na winie
30min
Kawa z żółtkiem po wietnamsku
10min
Truskawkowy sos winegret
5min
Gotowanie pyz z mięsem
20min
Gotowanie ziemniaków w wodzie
55min
Krem czekoladowy z serka wiejskiego
4min
Gotowanie makaronu (TM7)
20min
Krem pistacjowy
37min
Bezglutenowe tortille z soczewicy
3h 40min