草莓奶蓋戚風蛋糕

草莓奶蓋戚風蛋糕

4.8 22 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
2 個

Υλικά

戚風蛋糕
  • 鮮奶
    60 克
  • 植物油
    40 克
  • 蛋黃
    6 顆
  • 低筋麵粉
    100 克
  • 冰糖粉
    90 克
  • 蛋白
    6 顆
起士奶蓋
  • 奶油乳酪 ,切塊,室溫軟化
    350 克
  • 冰糖粉
    100 克
  • 鮮奶油 ,冷藏
    200 克
  • 鮮奶
    100 克
組裝
  • 冷凍乾燥草莓乾
    25 克
  • 新鮮薄荷葉 ,少許

Διατροφή ανά 1 個

Θερμίδες 1955.7 kcal / 8186.8 kJ
Πρωτεΐνη 38.4 g
Λιπαρά 131.4 g
Υδατάνθρακες 161.8 g
Φυτικές ίνες 2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 781.4 g
Νάτριο 836.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων