
Συσκευές & Αξεσουάρ
柿子奶黃月餅 (無麩質)
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 個
Υλικά
奶黃餡
-
奶油乳酪60 克
-
鮮奶油60 克
-
赤藻糖醇30 克
-
椰子麵粉15 克
-
鹹蛋黃4 顆
-
蛋2 顆
無麩質月餅皮
-
杏仁粉110 克
-
椰子麵粉15 克
-
赤藻糖醇15 克
-
蛋1 顆
-
蜂蜜5 克
-
紅麴粉1 茶匙
-
抹茶粉½ 茶匙
組裝和烘烤
-
蛋白 ,打散1 顆
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
136.8 kcal /
572.4 kJ
Πρωτεΐνη
4.7 g
Λιπαρά
10.1 g
Υδατάνθρακες
12.8 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
75.2 g
Νάτριο
94 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

月圓餅香
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν