柿子奶黃月餅 (無麩質)

柿子奶黃月餅 (無麩質)

3.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 個

Υλικά

奶黃餡
  • 奶油乳酪
    60 克
  • 鮮奶油
    60 克
  • 赤藻糖醇
    30 克
  • 椰子麵粉
    15 克
  • 鹹蛋黃
    4 顆
  • 2 顆
無麩質月餅皮
  • 杏仁粉
    110 克
  • 椰子麵粉
    15 克
  • 赤藻糖醇
    15 克
  • 1 顆
  • 蜂蜜
    5 克
  • 紅麴粉
    1 茶匙
  • 抹茶粉
    ½ 茶匙
組裝和烘烤
  • 蛋白 ,打散
    1 顆

Διατροφή ανά 1 個

Θερμίδες 136.8 kcal / 572.4 kJ
Πρωτεΐνη 4.7 g
Λιπαρά 10.1 g
Υδατάνθρακες 12.8 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 75.2 g
Νάτριο 94 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων