Cake svizzera

Cake svizzera

3.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 15ωρ.
16 fette

Υλικά

Torta il giorno precedente
  • burro, non salato morbido q.b. per
    imburrare
  • farina q.b. per cospargere
  • di cioccolato bianco a pezzi
    100 g
  • di acqua
    20 g
    20 g di rum
  • uova
    4
  • di burro, non salato morbido, a pezzi
    200 g
  • di panna acida
    100 g
  • di zucchero
    140 g
  • di zucchero vanigliato
    1 bustina
  • di sale
    1 pizzico
  • di farina
    300 g
  • di lievito in polvere
    ½ bustina
Cake svizzero
  • uova
    4
  • di burro, non salato morbido, a pezzi
    200 g
  • panna acida
    100 g
  • di colorante alimentare liquido, rosso (circa
    40 g)
    2 bustine
  • di zucchero
    150 g
  • di zucchero vanigliato
    1 bustina
  • di sale
    1 pizzico
  • di farina
    300 g
  • di lievito in polvere
    ½ bustina
  • zucchero a velo q.b. per
    spolverizzare


Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 322 kcal / 1347 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 33 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 12 g
Νάτριο 32 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων