
Συσκευές & Αξεσουάρ
鸡肉高汤酱
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
去骨去皮鸡肉 ,去筋(处理前鸡腿重约500克),切块300 克
-
综合蔬菜 (如:西洋芹、洋葱、蒜头、韭葱),切块200 克
-
新鲜综合香草 (如:迷迭香、百里香、欧芹),只取叶子4 支
-
粗盐150 克
-
白葡萄酒100 克
-
干月桂叶1 片
-
丁香1 粒
-
香菜籽5 粒
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
162.3 kcal /
678.5 kJ
Πρωτεΐνη
14.5 g
Λιπαρά
8.8 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

灵感每一刻
167 Συνταγές
Κίνα
Κίνα

美善品幸福厨房家常料理
188 Συνταγές
Κίνα
Κίνα