鸡肉高汤酱

鸡肉高汤酱

4.2 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 去骨去皮鸡肉 ,去筋(处理前鸡腿重约500克),切块
    300 克
  • 综合蔬菜 (如:西洋芹、洋葱、蒜头、韭葱),切块
    200 克
  • 新鲜综合香草 (如:迷迭香、百里香、欧芹),只取叶子
    4 支
  • 粗盐
    150 克
  • 白葡萄酒
    100 克
  • 干月桂叶
    1 片
  • 丁香
    1 粒
  • 香菜籽
    5 粒

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 162.3 kcal / 678.5 kJ
Πρωτεΐνη 14.5 g
Λιπαρά 8.8 g
Υδατάνθρακες 2 g
Φυτικές ίνες 1.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων