 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
鸡肉高汤酱
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 45 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          去骨去皮鸡肉 去筋(处理前鸡腿重约500克),切块300 克
- 
          综合蔬菜 (如:西洋芹、洋葱、蒜头、韭葱),切块200 克
- 
          新鲜综合香草 (如:迷迭香、百里香、欧芹),只取叶子4 支
- 
          粗盐150 克
- 
          白葡萄酒100 克
- 
          干月桂叶1 片
- 
          丁香1 粒
- 
          香菜籽5 粒
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        14.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        678.5 kJ  / 
                        162.3 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        8.8 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.5 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        2 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        灵感每一刻
                        167 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                      
                        美善品幸福厨房家常料理
                        188 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                     
                                    