Συσκευές & Αξεσουάρ
Trifle z ricottą i owocami jagodowymi
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 porcji
Υλικά
-
300 g owoców jagodowych, świeżych np. malin, borówek, porzeczek
-
90 - 120 g cukru
-
10 g skórki z cytryny ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na kawałki, plus dodatkowa ilość otartej, do dekoracji
-
250 g sera ricotta podzielonego na kawałki
-
100 g jogurtu naturalnego
-
400 g mleka
-
80 g kaszy jaglanej
-
1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
78 mg
Πρωτεΐνη
9.4 g
Θερμίδες
1147.9 kJ /
274.4 kcal
Λιπαρά
9 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.3 g
Υδατάνθρακες
40.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
SMAKI WAKACJI IV
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKutia
24ωρ. 50 λεπτ.
Krem maślany na bazie bezy szwajcarskiej
20 λεπτ.
Brazylijskie banoffee
1ωρ. 25 λεπτ.
Świąteczne trifle piernikowe
2ωρ. 30 λεπτ.
Ciasto à la 3Bit® (bez pieczenia)
9ωρ. 45 λεπτ.
Malinowa chmurka
12ωρ. 5 λεπτ.
Czekoladowe doniczki z malinami
1ωρ. 25 λεπτ.
Bajaderki
1ωρ. 15 λεπτ.
Deser plaża
2ωρ. 30 λεπτ.
Makaroniki truskawkowe
2ωρ. 30 λεπτ.
Kartofelki marcepanowe
1ωρ. 15 λεπτ.
Kremówka w pucharkach
4ωρ.