
Συσκευές & Αξεσουάρ
Joghurt-Frischkäse
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 18ωρ. 30 λεπτ.
20 Portionen
Υλικά
-
Vollmilch frisch, pasteurisiert2000 g
-
Naturjoghurt50 g
-
Salz und etwas mehr zum Würzen15 g
-
Natur-Lab, flüssig (siehe Tipp)2 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
63 kcal /
262 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
5 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
335 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fermentieren
29 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMöhren-Vollkorn-Brot mit Nüssen
24ωρ.
Jerusalem-Gewürzmischung
5 λεπτ.
Kokosbutter
5 λεπτ.
Paprika-Chili-Salz
12ωρ.
Zuckersirup - Läuterzucker
20 λεπτ.
Spaghetti Grundrezept
20 λεπτ.
Pizzateig wie in Italien
3ωρ. 30 λεπτ.
Pellkartoffeln
35 λεπτ.
Die Brühe
3ωρ.
Omas Semmelknödel
50 λεπτ.
Der Eintopf
45 λεπτ.
Schnelles-Crêpes-Grundrezept
45 λεπτ.