Bakpao Babi Jamur dan Rebung

Bakpao Babi Jamur dan Rebung

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 potongan

Υλικά

Isian Babi Jamur
  • rebung segar potong kecil-kecil (2 cm)
    100 g
  • lemak babi (lard)
    20 g
    10 g minyak sayur
  • jamur shitake kering direndam sampai lunak, potong dadu (sekitar 0,5 cm)
    15 g
  • minyak bawang goreng
    2 sdm
  • daging babi cincang
    200 g
  • kecap asin
    2 sdm
  • gula
    2 sdt
  • arak beras
    1 sdm
  • air
    3 sdm
  • lada putih bubuk
    ¼ sdt
adonan baozi
  • air
    60 g
  • ragi kering
    ½ sdt
  • gula
    20 g
  • tepung terigu tambahkan untuk taburan
    210 g
  • garam
    ¼ sdt
  • susu full cream
    70 g
  • minyak sayur
    1 sdt
Mengukus
  • air
    600 g

Διατροφή ανά 1 potongan

Θερμίδες 303 kcal / 1266.7 kJ
Πρωτεΐνη 11.7 g
Λιπαρά 11.4 g
Υδατάνθρακες 35.7 g
Φυτικές ίνες 2.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων