Bakpao Daging Umeboshi

Bakpao Daging Umeboshi

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 5 λεπτ.
6 potongan

Υλικά

Isian Daging Umeboshi
  • jahe segar
    10 g
  • minyak sayur
    10 g
  • daun bawang diiris
    15 g
  • samcan daging babi, tanpa tulang, dengan kulit potong kecil-kecil (1.5 cm)
    200 g
  • gula
    5 g
  • dark brown sugar
    10 g
  • nanas segar potong dadu (sekitar 0,5 cm)
    30 g
  • umeboshi potong-potong
    60 g
  • arak beras
    1 sdm
  • kecap asin sesuai selera
    1 - 1 ½ sdm
  • siung bawang putih
    10 g
  • air
    150 g
Adonan Baozi
  • air
    60 g
  • ragi kering
    ½ sdt
  • gula
    20 g
  • tepung terigu serbaguna tambahkan untuk taburan
    210 g
  • garam
    ¼ sdt
  • susu
    70 g
  • minyak sayur
    1 sdt
Mengukus
  • air
    600 g

Διατροφή ανά 1 potongan

Θερμίδες 317.4 kcal / 1326.8 kJ
Πρωτεΐνη 9.7 g
Λιπαρά 14.4 g
Υδατάνθρακες 35 g
Φυτικές ίνες 2.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων