Bakpao Talas

Bakpao Talas

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
6 potongan

Υλικά

Isian talas asin
  • lemak babi (lard)
    30 g
  • jamur shitake kering rendam sampai lunak, potong-potong (sekitar 0,5 cm)
    10 g
  • minyak bawang goreng
    2 sdm
  • daging babi cincang
    50 g
  • talas kupas dan parut (sekitar 0,2 cm)
    250 g
  • kecap asin
    1 ½ sdm
  • arak beras
    1 sdm
  • air
    3 sdm
  • garam (sesuaikan dengan selera pribadi)
    ¼ sdt
  • gula
    1 sdt
  • lada putih bubuk
    ½ sdt
  • bubuk bumbu ngo hiong
    ¼ sdt
Adonan Baozi
  • air
    50 g
  • ragi kering
    ½ sdt
  • gula
    20 g
  • tepung terigu serbaguna tambahkan untuk taburan
    220 g
  • garam
    ¼ sdt
  • susu
    70 g
  • minyak sayur
    1 sdt
Mengukus
  • air
    600 g

Διατροφή ανά 1 potongan

Θερμίδες 303.5 kcal / 1268.8 kJ
Πρωτεΐνη 7.1 g
Λιπαρά 9.7 g
Υδατάνθρακες 44.8 g
Φυτικές ίνες 3.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων