
Συσκευές & Αξεσουάρ
Safran-Baiser-Kuchen
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
12 Stücke
Υλικά
-
Milch100 g
-
Safran2 Msp.
-
Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten125 g
-
brauner Zucker100 g
-
Eier getrennt4
-
Mehl150 g
-
Backpulver2 TL
-
Zucker170 g
-
gehobelte Mandeln80 g
-
Crème double (ca. 48 % Fett)250 g
-
Orangenschale unbehandelt, fein abgerieben1 - 2 TL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Νάτριο
101 mg
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1574 kJ /
376 kcal
Λιπαρά
24 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
37 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 5/2023
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFondant au Chocolat
20 λεπτ.
Zwetschgen-Mohn-Torte mit Streuseln
1ωρ. 45 λεπτ.
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2ωρ. 30 λεπτ.
St. Petersburg - Joschiki
2ωρ. 55 λεπτ.
Zwetschgenkuchen mit Feigen
3ωρ.
Mojito-Torte
2ωρ.
Rhabarber-Erdbeer-Tarte
1ωρ.
Cantuccini
1ωρ. 30 λεπτ.
Amerikanische Cinnamon-Rolls
3ωρ.
Himbeer-Kokos-Cupcakes
2ωρ. 20 λεπτ.
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2ωρ. 50 λεπτ.
Zwetschgen-Blechkuchen mit Haselnuss-Kruste
1ωρ. 30 λεπτ.