
Συσκευές & Αξεσουάρ
Safran-Baiser-Kuchen
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
12 Stücke
Υλικά
-
Milch100 g
-
Safran2 Msp.
-
Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten125 g
-
brauner Zucker100 g
-
Eier getrennt4
-
Mehl150 g
-
Backpulver2 TL
-
Zucker170 g
-
gehobelte Mandeln80 g
-
Crème double (ca. 48 % Fett)250 g
-
Orangenschale unbehandelt, fein abgerieben1 - 2 TL
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
376 kcal /
1574 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
37 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
12 g
Νάτριο
101 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 5/2023
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTopfenstrudel
2h 10min
Topfen-Marillen-Strudel
1h 30min
Süßer Rhabarber-Auflauf
1h
Süßes Brot mit Konfitüre
9h
Linzer Torte
1h
Latte-Macchiato-Torte
5h 30min
Orangenplätzchen
2h 10min
Saure-Sahne-Plätzchen
2h
Haselnuss-Sirup-Schnecken
3h
Amarenakirsch-Brownies
1h
Kirschkuchen mit Vanillecreme
4h 45min
Heidelbeer-Brombeer Muffins
40min