
Συσκευές & Αξεσουάρ
苦瓜卤梅干菜
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
姜20 克
-
油50 克
-
梅干菜干 洗净,切小块(约1.5厘米)100 克
-
苦瓜 去籽及白瓤,切块(约3厘米)600 克
-
水200 克
-
酱油50 克
-
糖20 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
122 kcal /
514 kJ
Πρωτεΐνη
2.073 g
Λιπαρά
8.582 g
Υδατάνθρακες
10.545 g
Φυτικές ίνες
3.367 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台湾四季家常菜
71 Συνταγές
Κίνα
Κίνα