
Συσκευές & Αξεσουάρ
豌豆蟹肉蒸蛋
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蛋4 颗
-
高汤500 克
-
酱油20 克
-
米酒10 克
-
盐½ 茶匙
-
水 蒸煮用500 克
-
新鲜豌豆仁50 克
-
蟹味菇50 克
-
白玉菇50 克
-
蟹肉50 克
-
芹菜 切末10 克
-
淀粉 加入30克水调匀1 汤匙
-
麻油少许
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
271 kcal /
1135 kJ
Πρωτεΐνη
12.33 g
Λιπαρά
7.122 g
Υδατάνθρακες
38.745 g
Φυτικές ίνες
1.167 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台湾四季家常菜
71 Συνταγές
Κίνα
Κίνα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων晚餐(辣椒鸡肉、胡萝卜拌西兰花、山药菌菇汤、杂粮米饭)
Καμία βαθμολογία
午餐(麻辣豆腐、干锅花菜、萝卜牛肉汤、玉米饭)
Καμία βαθμολογία
墨鱼猪肉藕夹
Καμία βαθμολογία
双色鱼蛋汤
40 λεπτ.
宝宝茶碗蒸
Καμία βαθμολογία
丝瓜酿肉
Καμία βαθμολογία
百香果蒸肋排
Καμία βαθμολογία
薄百叶彩椒牛肉卷
Καμία βαθμολογία
牛肉丝炒银牙
Καμία βαθμολογία
河虾毛豆烧青椒
20 λεπτ.
肉丝炒萝卜丝
Καμία βαθμολογία
莴笋炒肉丝
18 λεπτ.