Brazo gitano de café

Brazo gitano de café

4.7 20 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
10 raciones

Υλικά

Bizcocho plancha con avellanas
  • 40 g de licor de avellanas
  • 20 g de avellanas
  • 5 huevos
  • 100 g de azúcar (y algo más para espolvorear)
  • 100 g de harina de repostería
  • 5 g de café soluble
  • 1 pellizco de sal
Relleno
  • 80 g de azúcar
  • 150 g de queso mascarpone
  • 200 g de queso cremoso
  • 100 g de nata (35% de grasa)
  • 1 cucharadita de vainilla líquida
  • 5 g de café soluble
Cobertura y terminación
  • 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
  • 50 g de agua
  • 50 g de mantequilla
  • 10 - 20 g de avellanas troceadas
  • 1 - 2 cucharadas de azúcar glas

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 466 kcal / 1952 kJ
Πρωτεΐνη 8.2 g
Λιπαρά 31.4 g
Υδατάνθρακες 38.5 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 16.3 g
Νάτριο 185.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων