
Συσκευές & Αξεσουάρ
Makedon Usulü Mantar Çorbası
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
-
soğan ikiye bölünmüş210 g
-
tereyağı30 g
-
toz tatlı kırmızı biber2 yk
-
kurutulmuş, toz zerdeçal1 tk
-
mantar dilimlenmiş (0.5 - 1 cm)540 g
-
su540 g
-
un30 g
-
süt240 g
-
ev yapımı sebze bulyon2 tk
-
domates salçası1 yk
-
dereotu sadece yaprakları, ince kıyılmış10 g
-
limon suyu2 tk
-
karabiber1 tutam
-
krema50 g
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
229.2 kcal /
959.1 kJ
Πρωτεΐνη
8.6 g
Λιπαρά
13.5 g
Υδατάνθρακες
22.4 g
Φυτικές ίνες
3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.2 g
Νάτριο
55.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

LEZİZ DANIŞMAN TARİFLERİ
12 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBuğday ve Nohutlu Soğuk Yoğurt Çorbası
9ωρ.
Bulgurlu Soğuk Çorba
20 λεπτ.
Sebze Çorbası
35 λεπτ.
Sütlü Domates Çorbası
55 λεπτ.
Kaşar Peynirli Domates Çorbası
40 λεπτ.
Cennet Çorbası
40 λεπτ.
Közlenmiş Kırmızı Biber Çorbası
30 λεπτ.
Kremalı Kabak Çorbası
25 λεπτ.
Şehriyeli Domates Çorbası
45 λεπτ.
Taneli Sebze Çorbası
50 λεπτ.
Labneli Pratik Kabak Çorbası
25 λεπτ.
Pirinçli Yayla Çorbası
50 λεπτ.