Ciasto Metrowiec

Ciasto Metrowiec

4.7 790 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 7ωρ.
35 porcji

Υλικά

Budyń do kremu
  • mleka w temp. pokojowej
    750 g
  • budyniu waniliowego, w proszku bez cukru
    80 g
  • mąki pszennej
    15 g
Ciasto jasne
  • jajka
    4
  • cukru
    120 g
  • mąki pszennej
    220 g
  • proszku do pieczenia
    1 ½ łyżeczki
  • wody
    80 g
  • oleju
    80 g
  • aromatu cytrynowego
    1 łyżeczka
    1 łyżeczka aromatu waniliowego
  • soli
    1 szczypta
Ciasto ciemne
  • jajka
    4
  • cukru
    120 g
  • mąki pszennej
    190 g
  • kakao naturalnego, niesłodzonego
    30 g
  • proszku do pieczenia
    1 ½ łyżeczki
  • wody
    80 g
  • oleju
    80 g
  • aromatu waniliowego
    1 łyżeczka
    1 łyżeczka aromatu rumowego
  • soli
    1 szczypta
Krem budyniowy i przełożenie
  • masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
    250 g
  • cukru pudru
    120 g
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    10 - 20 g
  • wódki (προαιρετικό πεδίο)
    1 łyżka
Polewa
  • czekolady deserowej pokrojonej na kawałki
    200 g
  • masła pokrojonego na kawałki
    100 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 263.3 kcal / 1101.8 kJ
Πρωτεΐνη 4.1 g
Λιπαρά 17.2 g
Υδατάνθρακες 24.4 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.1 g
Νάτριο 69 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων